Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijna 13.000 e-books van Wiley-Blackwell beschikbaar

15 januari 2013

De RUG heeft nu een licentie op de complete Wiley O(nline) Books , dat momenteel 12.750 e-books bevat van uitgever Wiley-Blackwell. De set wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe e-books.

Het gaat om e-books en elektronische naslagwerken, encyclopedieën en handboeken op gebied van wis- en natuurkunde, chemie, medische en sociale wetenschappen, kunst en humaniora, ruimtelijke wetenschappen, economie en bedrijfskunde.

U kunt de titels via de catalogus vinden, of rechstreeks via de Wiley website .

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:21

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.