Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijna 13.000 e-books van Wiley-Blackwell beschikbaar

15 januari 2013

De RUG heeft nu een licentie op de complete Wiley O(nline) Books , dat momenteel 12.750 e-books bevat van uitgever Wiley-Blackwell. De set wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe e-books.

Het gaat om e-books en elektronische naslagwerken, encyclopedieën en handboeken op gebied van wis- en natuurkunde, chemie, medische en sociale wetenschappen, kunst en humaniora, ruimtelijke wetenschappen, economie en bedrijfskunde.

U kunt de titels via de catalogus vinden, of rechstreeks via de Wiley website .

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...