Bijna 13.000 e-books van Wiley-Blackwell beschikbaar

15 januari 2013

De RUG heeft nu een licentie op de complete Wiley O(nline) Books , dat momenteel 12.750 e-books bevat van uitgever Wiley-Blackwell. De set wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe e-books.

Het gaat om e-books en elektronische naslagwerken, encyclopedieën en handboeken op gebied van wis- en natuurkunde, chemie, medische en sociale wetenschappen, kunst en humaniora, ruimtelijke wetenschappen, economie en bedrijfskunde.

U kunt de titels via de catalogus vinden, of rechstreeks via de Wiley website .

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:21