Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijna 13.000 e-books van Wiley-Blackwell beschikbaar

15 januari 2013

De RUG heeft nu een licentie op de complete Wiley O(nline) Books , dat momenteel 12.750 e-books bevat van uitgever Wiley-Blackwell. De set wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe e-books.

Het gaat om e-books en elektronische naslagwerken, encyclopedieën en handboeken op gebied van wis- en natuurkunde, chemie, medische en sociale wetenschappen, kunst en humaniora, ruimtelijke wetenschappen, economie en bedrijfskunde.

U kunt de titels via de catalogus vinden, of rechstreeks via de Wiley website .

Laatst gewijzigd:23 januari 2018 14:41
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...