Oud-decaan Prof. dr. J.W. de Beus overleden

18 januari 2013

Het bestuur van de Faculteit Wijsbegeerte heeft met droefheid kennisgenomen van het overlijden van prof. dr. J.W. de Beus.

Jos de Beus was van 1995 tot 1999 aan de faculteit verbonden als hoogleraar Sociale Filosofie en Ethiek. In de jaren 1997-1999 was hij tevens decaan van de faculteit.

Als hoogleraar en decaan heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de wijsbegeerte in Groningen. Met zijn enthousiasme, esprit en discipline-overschrijdende nieuwsgierigheid wist hij velen te inspireren. Hij heeft daarmee ook een grote rol gespeeld in het vergroten van de publieke belangstelling voor de filosofie.

De faculteit is hem veel dank verschuldigd.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:22 september 2014 12:18