Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aard Groen hoogleraar Entrepreneurship & Valorisation

08 januari 2013

Prof. dr. Aard Groen is benoemd tot Professor of Entrepreneurship and Valorisation aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Deze aanstelling betreft een dubbelpositie met een vergelijkbare leerstoel aan de Universiteit van Twente. Deze leerstoel draagt bij aan de samenwerking tussen de noordelijke en oostelijke universiteiten in Nederland, zoals Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit Twente, Radboud Universiteit Nijmegen en Wageningen University.

De leerstoel Entrepreneurship and Valorisation is gepositioneerd binnen de vakgroep Innovation Management & Strategy aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Lees verder: http://www.rug.nl/feb/news/2012/130103groen

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...