Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aard Groen hoogleraar Entrepreneurship & Valorisation

08 januari 2013

Prof. dr. Aard Groen is benoemd tot Professor of Entrepreneurship and Valorisation aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Deze aanstelling betreft een dubbelpositie met een vergelijkbare leerstoel aan de Universiteit van Twente. Deze leerstoel draagt bij aan de samenwerking tussen de noordelijke en oostelijke universiteiten in Nederland, zoals Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit Twente, Radboud Universiteit Nijmegen en Wageningen University.

De leerstoel Entrepreneurship and Valorisation is gepositioneerd binnen de vakgroep Innovation Management & Strategy aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Lees verder: http://www.rug.nl/feb/news/2012/130103groen

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56

Meer nieuws