Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aard Groen hoogleraar Entrepreneurship & Valorisation

08 januari 2013

Prof. dr. Aard Groen is benoemd tot Professor of Entrepreneurship and Valorisation aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Deze aanstelling betreft een dubbelpositie met een vergelijkbare leerstoel aan de Universiteit van Twente. Deze leerstoel draagt bij aan de samenwerking tussen de noordelijke en oostelijke universiteiten in Nederland, zoals Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit Twente, Radboud Universiteit Nijmegen en Wageningen University.

De leerstoel Entrepreneurship and Valorisation is gepositioneerd binnen de vakgroep Innovation Management & Strategy aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Lees verder: http://www.rug.nl/feb/news/2012/130103groen

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...