Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Stem op de website 'Academische Collecties' van het Universiteitsmuseum!

11 januari 2013


De website Academische Collecties is genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2012 : een prijs voor de beste Nederlandse website over Geschiedenis, die op dinsdag 12 februari 2013 zal worden uitgereikt in het Nationaal Archief in Den Haag.

Breng een stem uit via deze link!

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:59

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...