Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Stem op de website 'Academische Collecties' van het Universiteitsmuseum!

11 januari 2013


De website Academische Collecties is genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2012 : een prijs voor de beste Nederlandse website over Geschiedenis, die op dinsdag 12 februari 2013 zal worden uitgereikt in het Nationaal Archief in Den Haag.

Breng een stem uit via deze link!

Laatst gewijzigd:30 mei 2018 14:05

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...