Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nu beschikbaar: 80.000 e-books in ebrary Academic Complete

10 januari 2013

De RUG heeft toegang tot ebrary Academic Complete, een e-book pakket met 80.000 titels van verschillende wetenschappelijke uitgevers en allerlei disciplines.

De onderwerpsets heten: Anthropology, Business & Management, Computers & IT, Education, Fine Arts, History, Language & Literature, Law, Life Sciences, Medicine, Physical Sciences, Psychology, Religion, Social Sciences.

NB De afgelopen drie jaar hadden we toegang tot ca 17.000 titels in de ebrary History & Politicial Science set , die zijn nu onderdeel van Academic Complete.

Deze e-books zijn door meerdere gebruikers tegelijk te raadplegen en ze zijn downloadbaar en vervolgens maximaal 14 dagen als pdf te lezen (hiervoor moet wel Adobe Digital Editions worden geinstalleerd).

 • Alle 80.000 titels zullen beschikbaar komen via de catalogus. Zover is het nog niet, u kunt ze nu vinden via de website van ebrary Academic Complete .
 • Er is ook een handige ebrary app voor Android, iPhone, iPad.
Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:19
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...