Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nu beschikbaar: 80.000 e-books in ebrary Academic Complete

10 januari 2013

De RUG heeft toegang tot ebrary Academic Complete, een e-book pakket met 80.000 titels van verschillende wetenschappelijke uitgevers en allerlei disciplines.

De onderwerpsets heten: Anthropology, Business & Management, Computers & IT, Education, Fine Arts, History, Language & Literature, Law, Life Sciences, Medicine, Physical Sciences, Psychology, Religion, Social Sciences.

NB De afgelopen drie jaar hadden we toegang tot ca 17.000 titels in de ebrary History & Politicial Science set , die zijn nu onderdeel van Academic Complete.

Deze e-books zijn door meerdere gebruikers tegelijk te raadplegen en ze zijn downloadbaar en vervolgens maximaal 14 dagen als pdf te lezen (hiervoor moet wel Adobe Digital Editions worden geinstalleerd).

 • Alle 80.000 titels zullen beschikbaar komen via de catalogus. Zover is het nog niet, u kunt ze nu vinden via de website van ebrary Academic Complete .
 • Er is ook een handige ebrary app voor Android, iPhone, iPad.
Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:19

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...