Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Linda Steg benoemd in adviescommissie Raad Leefomgeving Infrastructuur over Duurzame Leefstijlen

18 januari 2013

Prof.dr. Linda Steg is benoemd in de adviescommissie van de Raad Leefomgeving Infrastructuur over Duurzame Leefstijlen.

Linda Steg
Linda Steg
Nederland staat voor de uitdaging de groei van zijn economie te verduurzamen. Het basisidee achter dit advies is dat als mensen een meer duurzame leefstijl aannemen dan nu het geval is, dit een grote bijdrage kan leveren aan een duurzame samenleving met een blijvend hoog niveau van welvaart en welzijn. Dit advies stelt de vraag centraal hoe de overheid op de korte en (middel-)lange termijn burgers kan beïnvloeden tot duurzamer gedrag of een duurzamere leefstijl. Een van de aandachtsgebeiden is het huishoudelijk energieverbruik. Het advies van de commissie wordt eind 2013 gepubliceerd.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:36

Meer nieuws