Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Wijziging Financiële bedrijven 111 en 112

23 januari 2013

Vanaf 24 januari aanstaande verandert er iets ten aanzien van de financiële bedrijven.

Wat verandert er?

De financiële bedrijven 111 en 112 van het Bureau (Studentenzaken, AMD en A&F) en een deel van 115 worden opgeheven. Deze bedrijven worden overgeheveld naar financieel bedrijf 110. Voorbeeld: 112323002 , verandert in 110323002.
Als er vragen zijn, kan men contact opnemen met applicatiebeheer Baan.

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...