Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Wijziging Financiële bedrijven 111 en 112

23 januari 2013

Vanaf 24 januari aanstaande verandert er iets ten aanzien van de financiële bedrijven.

Wat verandert er?

De financiële bedrijven 111 en 112 van het Bureau (Studentenzaken, AMD en A&F) en een deel van 115 worden opgeheven. Deze bedrijven worden overgeheveld naar financieel bedrijf 110. Voorbeeld: 112323002 , verandert in 110323002.
Als er vragen zijn, kan men contact opnemen met applicatiebeheer Baan.

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...