Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New publications on Plutarch and the Book of Jubilees

10 January 2013

Two new books by researchers affiiated with CRASIS recently appeared with Brill: Lautaro Roig Lanzillotta, together with former Groningen post-doc Israel Munoz Gallarte published the proceedings of the 2010 meeting of the International Plutarch Society in Plutarch in the Religious and Philosophical Discourse of Late Antiquity. Jacques van Ruiten, recently appointed Professor of the Reception History of the Bible, discusses representations of Abraham in Abraham in the Book of Jubilees.

Last modified:12 September 2014 4.47 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...