Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Tunisian Youth Politicians hosted by GSG-REG

12 december 2012
Tunisian Young Politicians Masterclass
Tunisian Young Politicians Masterclass

GSG-REG is delighted to announce that we will be hosting Tunisian Youth Politicians from the Tunisian School of Politics with the Netherlands Institute for Multiparty Democracy for a two day intensive masterclass on 8-9 January 2013 that will support the NIMD in facilitating inter-party dialogue among youth members of Tunisia's political parties. The topic of the masterclass will be social justice and students will receive lectures on social justice more broadly, and also Dutch approaches to social justice in the context of the current economic crisis and austerity. GSG-REG looks forward to welcoming this dynamic group of youth politicians to Groningen in our first of many events planned for 2013.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...