Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Tunisian Youth Politicians hosted by GSG-REG

12 december 2012
Tunisian Young Politicians Masterclass
Tunisian Young Politicians Masterclass

GSG-REG is delighted to announce that we will be hosting Tunisian Youth Politicians from the Tunisian School of Politics with the Netherlands Institute for Multiparty Democracy for a two day intensive masterclass on 8-9 January 2013 that will support the NIMD in facilitating inter-party dialogue among youth members of Tunisia's political parties. The topic of the masterclass will be social justice and students will receive lectures on social justice more broadly, and also Dutch approaches to social justice in the context of the current economic crisis and austerity. GSG-REG looks forward to welcoming this dynamic group of youth politicians to Groningen in our first of many events planned for 2013.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...