Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen signs PhD agreement with Universidad de Antioquia, Colombia

05 December 2012
Universidad de Antioquia
Universidad de Antioquia

On 14 November 2012, a cooperation agreement was signed between Groningen with the Corporación de Ciencias Básicas Biomédicas of the Universidad de Antioquia in Medellín, Colombia.

The agreement allows for co-supervision of PhD theses in basic biomedical sciences and celebrates the fruitful collaborations that have been developed between different researchers from both institutions over the past few years.

The agreement makes it easier for qualified students to enrol in a high-quality PhD program with co-supervision from both UdeA and Groningen. Both institutions have agreed to annually select students for the program as of 2013.

The agreement was signed by the UdeA Rector Dr Alberto Uribe Correa and by prof. Han Moshage on behalf of the University Medical Center Groningen.

More information: Joyce Fongers, Coordinator for Latin America

Last modified:15 December 2015 4.16 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...