Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen signs PhD agreement with Universidad de Antioquia, Colombia

05 december 2012
Universidad de Antioquia
Universidad de Antioquia

On 14 November 2012, a cooperation agreement was signed between Groningen with the Corporación de Ciencias Básicas Biomédicas of the Universidad de Antioquia in Medellín, Colombia.

The agreement allows for co-supervision of PhD theses in basic biomedical sciences and celebrates the fruitful collaborations that have been developed between different researchers from both institutions over the past few years.

The agreement makes it easier for qualified students to enrol in a high-quality PhD program with co-supervision from both UdeA and Groningen. Both institutions have agreed to annually select students for the program as of 2013.

The agreement was signed by the UdeA Rector Dr Alberto Uribe Correa and by prof. Han Moshage on behalf of the University Medical Center Groningen.

More information: Joyce Fongers, Coordinator for Latin America

Laatst gewijzigd:15 december 2015 16:16

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....