Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Benoeming Martha Roggenkamp als onafhankelijk juridisch expert

10 december 2012

De Deense Minister van Klimaat, Energie en Huisvesting Martin Lidegaard heeft Prof. Dr. Martha M. Roggenkamp van het Groningen Centre of Energy Law benoemd als lid van een commissie die de komende twee jaar de regulering van de Deense elektriciteitssector zal evalueren.

De Commissie bestaat uit leden die de Deense elektriciteitssector vertegenwoordigen en vier onafhankelijke experts. Professor Roggenkamp is benoemd als onafhankelijk juridisch expert met kennis van de Europese elektriciteitssector.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...