Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hela Boujneh - GSG-REG Visiting Research Fellow

12 december 2012
Hela Boujneh
Hela Boujneh

GSG-REG was delighted to host Ms. Hela Boujneh in November and December 2012 as a visiting research fellow on transitional justice. Ms. Boujneh brought with her a background in transitional justice scholarship and practice as she participated in Tunisia's national consultation on transitional justice and she is currently working on a PhD jointly supervised by Prof. Lotfi Tarchouna (University of Sousse) and Dr. Chris Lamont (University of Groningen). While at Groningen, Ms. Boujneh contributed to a GSG-REG expert workshop on transitional justice along with Dr. Arnaud Kurze (George Mason University), Prof. dr. Caroline Fournet, Prof. dr. Andrej Zwitter, Dr. Andre de Hoogh, and Dr. Chris Lamont. Ms. Boujneh also delivered a lecture on transitional justice in Tunisia at the Department of International Relations and International Organization's 25th anniversary lustrum conference Imagining Democracy.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...