Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hela Boujneh - GSG-REG Visiting Research Fellow

12 december 2012
Hela Boujneh
Hela Boujneh

GSG-REG was delighted to host Ms. Hela Boujneh in November and December 2012 as a visiting research fellow on transitional justice. Ms. Boujneh brought with her a background in transitional justice scholarship and practice as she participated in Tunisia's national consultation on transitional justice and she is currently working on a PhD jointly supervised by Prof. Lotfi Tarchouna (University of Sousse) and Dr. Chris Lamont (University of Groningen). While at Groningen, Ms. Boujneh contributed to a GSG-REG expert workshop on transitional justice along with Dr. Arnaud Kurze (George Mason University), Prof. dr. Caroline Fournet, Prof. dr. Andrej Zwitter, Dr. Andre de Hoogh, and Dr. Chris Lamont. Ms. Boujneh also delivered a lecture on transitional justice in Tunisia at the Department of International Relations and International Organization's 25th anniversary lustrum conference Imagining Democracy.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...