Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hela Boujneh - GSG-REG Visiting Research Fellow

12 december 2012
Hela Boujneh
Hela Boujneh

GSG-REG was delighted to host Ms. Hela Boujneh in November and December 2012 as a visiting research fellow on transitional justice. Ms. Boujneh brought with her a background in transitional justice scholarship and practice as she participated in Tunisia's national consultation on transitional justice and she is currently working on a PhD jointly supervised by Prof. Lotfi Tarchouna (University of Sousse) and Dr. Chris Lamont (University of Groningen). While at Groningen, Ms. Boujneh contributed to a GSG-REG expert workshop on transitional justice along with Dr. Arnaud Kurze (George Mason University), Prof. dr. Caroline Fournet, Prof. dr. Andrej Zwitter, Dr. Andre de Hoogh, and Dr. Chris Lamont. Ms. Boujneh also delivered a lecture on transitional justice in Tunisia at the Department of International Relations and International Organization's 25th anniversary lustrum conference Imagining Democracy.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...