Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw: Engelse vertaling 'Stagelopen in stappen, Handleiding voor stages in het hoger onderwijs'

14 december 2012

Onlangs is het boek 'Internship Guide, Work Placements Step by Step' (Boom, Den Haag, 2012) van Esther Haag (hoofd stagebureau Letteren) verschenen. Dit handboek is de Engelse vertaling van 'Stagelopen in stappen, Handleiding voor stages in het hoger onderwijs' (2010). Het boek is geschreven voor alle (internationale) studenten die een stage plannen in hun WO- of HBO-opleiding. Naast een gedrukte versie, is er een e-book verschenen. Voor docenten die stages begeleiden is het mogelijk bij de uitgeverij een beoordelingsexemplaar aan te vragen.

Meer informatie:

http://www.elevenpub.com/social-sciences/catalogus/internship-guide-1#

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:43
printView this page in: English

Meer nieuws