Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw: Engelse vertaling 'Stagelopen in stappen, Handleiding voor stages in het hoger onderwijs'

14 december 2012

Onlangs is het boek 'Internship Guide, Work Placements Step by Step' (Boom, Den Haag, 2012) van Esther Haag (hoofd stagebureau Letteren) verschenen. Dit handboek is de Engelse vertaling van 'Stagelopen in stappen, Handleiding voor stages in het hoger onderwijs' (2010). Het boek is geschreven voor alle (internationale) studenten die een stage plannen in hun WO- of HBO-opleiding. Naast een gedrukte versie, is er een e-book verschenen. Voor docenten die stages begeleiden is het mogelijk bij de uitgeverij een beoordelingsexemplaar aan te vragen.

Meer informatie:

http://www.elevenpub.com/social-sciences/catalogus/internship-guide-1#

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:43

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 08 oktober 2018

  Computationeel taalkundigen te terughoudend in delen van onderzoeksdata en zelfgeschreven software

  Onderzoekers binnen de computationele taalkunde zijn nog onvoldoende bereid hun onderzoeksdata en benodigde zelf geschreven software en commando’s te delen met andere onderzoekers. Dat concluderen RUG-wetenschappers Martijn Wieling, Josine Rawee en...