Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Veel media aandacht voor KIVA antipestprogramma

20 december 2012

Naar aanleiding van de recente zelfmoord van de gepeste 15-jarige scholiere en het verzoek staatssecretaris Sander Dekker (onderwijs) aan de Onderwijsinspectie om onderzoek te doen naar het pestbeleid op scholen, is er veel media-aandacht geweest voor het KIVA antipestprogramma en hoogleraar Sociologie René Veenstra.

Overzicht media:

http://www.bnr.nl/meernieuws/988237-1212/zelfmoord-meisje-komt-hard-aan-op-school

Laatst gewijzigd:07 juni 2016 08:43

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...