Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Jan Kornelis Dijkstra in de media over de agressie op sportveld

20 december 2012

Jan Kornelis Dijkstra, universitair docent sociologie is naar aanleiding van de gebeurtenissen op het voetbalveld in Almere door verschillende media geinterviewd. Dijkstra doet onder andere onderzoek naar antisociaal gedrag bij jongeren.

Radio 1: 'Suppoosten kunnen averechts effect hebben'

Leeuwarder Courant: Verhaal halen

Laatst gewijzigd:19 oktober 2016 16:32

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...