Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Jan Kornelis Dijkstra in de media over de agressie op sportveld

20 december 2012

Jan Kornelis Dijkstra, universitair docent sociologie is naar aanleiding van de gebeurtenissen op het voetbalveld in Almere door verschillende media geinterviewd. Dijkstra doet onder andere onderzoek naar antisociaal gedrag bij jongeren.

Radio 1: 'Suppoosten kunnen averechts effect hebben'

Leeuwarder Courant: Verhaal halen

Laatst gewijzigd:19 oktober 2016 16:32

Meer nieuws

 • 02 mei 2022

  Jouke de Vries en Arie Dijkstra spreken op Bevrijdingsfestival

  Collegevoorzitter Jouke de Vries en hoogleraar Arie Dijkstra houden donderdag 5 mei beiden een toespraak op het Bevrijdingsfestival Groningen.

 • 12 april 2022

  De kwetsbaarheid van lhbt'ers

  Waarom toch blijven seksualiteit en gender zulke teergevoelige onderwerpen in onze samenleving? Ondanks ons liberale klimaat lopen leden van de lhbt-gemeenschap ook in Nederland vaker dan anderen tegen fysieke of mentale gezondheidsproblemen aan....

 • 08 april 2022

  Doe-boek voor gevluchte kinderen uit Oekraïne

  Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne zijn al ruim 4 miljoen mensen gevlucht, waarvan de helft kinderen. Vanaf vandaag is er voor deze kinderen het Mylifejourneybook: een doe-boek waarin kinderen hun ervaring over de reis kunnen opschrijven,...