Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bachelor Pedagogische Wetenschappen de beste volgens Keuzegids Universiteiten 2013

20 december 2012

In de nieuwe Keuzegids Universiteiten wordt de bachelor opleiding Pedagogische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen beoordeeld als beste universitaire opleiding Pedagogische Wetenschappen in Nederland.

De Keuzegids Universiteiten wordt jaarlijks uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI) en is bedoeld voor scholieren en decanen die zich willen oriënteren op mogelijke vervolgstudies.

In totaal zijn 16 Groningse studies als beste in hun categorie beoordeeld: Kunstmatige intelligentie, Religiestudies, Pedagogiek, Recht & Bestuurskunde, Communicatie en Informatiewetenschappen, Scandinavische talen, Finoegrisch, Engelse taal en cultuur, Farmacie, Bewegingswetenschappen, Wijsbegeerte van een bepaald wetenschapsgebied, Wijsbegeerte, Kunstgeschiedenis, Archeologie, Scheikundige technologie en Informatiekunde.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws