Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

PsycTHERAPY®: een trial voor 30 dagen

01 november 2012

Gedurende de maand november (2012) heeft de bibliotheek toegang tot PsycTHERAPY. PsycTHERAPY is een bestand met meer dan 300 video’s van therapiedemonstraties, waarin bestudeerd kan worden hoe clinici werken met individuen, paren en gezinnen.

Wat PsycTHERAPY biedt:

 • Spontane, niet uitgeschreven therapiesessies die gedurende de afgelopen 10 jaar zijn opgenomen;
 • Interacties zoals die in therapie plegen voor te komen, waarbij een heel scala aan benaderingen wordt gedemonstreerd;
 • Een flexibel, gebruikersvriendelijk instrument met doorzoekbare, gesynchroniseerde ondertiteling die de navigatie en toegang vergemakkelijkt;
 • De mogelijkheid om onderdelen van iedere therapiedemonstratie te labelen om persoonlijke lijsten te kunnen maken, bewaren of delen met anderen.
Laatst gewijzigd:06 maart 2017 16:59
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.