PsycTHERAPY®: een trial voor 30 dagen

01 november 2012

Gedurende de maand november (2012) heeft de bibliotheek toegang tot PsycTHERAPY. PsycTHERAPY is een bestand met meer dan 300 video’s van therapiedemonstraties, waarin bestudeerd kan worden hoe clinici werken met individuen, paren en gezinnen.

Wat PsycTHERAPY biedt:

• Spontane, niet uitgeschreven therapiesessies die gedurende de afgelopen 10 jaar zijn opgenomen;
  • Interacties zoals die in therapie plegen voor te komen, waarbij een heel scala aan benaderingen wordt gedemonstreerd;
  • Een flexibel, gebruikersvriendelijk instrument met doorzoekbare, gesynchroniseerde ondertiteling die de navigatie en toegang vergemakkelijkt;
  • De mogelijkheid om onderdelen van iedere therapiedemonstratie te labelen om persoonlijke lijsten te kunnen maken, bewaren of delen met anderen.
Laatst gewijzigd:06 maart 2017 16:59
printOok beschikbaar in het: English