Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Trial: the Journal of Experimental Psychopathology

20 november 2012

Tot eind december heeft de bibliotheek een trial op the Journal of Experimental Psychopathology.

The Journal of Experimental Psychopathology is an e-journal created to publish cutting-edge original contributions to scientific knowledge in the general area of psychopathology. Although there will be an emphasis on publishing research which has adopted an experimental approach to describing and understanding psychopathology, the journal will also welcome submissions that make significant contributions to knowledge using other empirical methods such as correlational designs, meta-analyses, epidemiological and prospective approaches, and single-case experiments. Theoretical and review articles addressing significant issues in the description, aetiology, and treatment of psychopathologies are also welcome.

Toegang the Journal of Experimental Psychopathology

Trial tot 31-12-2012

Laatst gewijzigd:06 maart 2017 16:59
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.