Trial: the Journal of Experimental Psychopathology

20 november 2012

Tot eind december heeft de bibliotheek een trial op the Journal of Experimental Psychopathology.

The Journal of Experimental Psychopathology is an e-journal created to publish cutting-edge original contributions to scientific knowledge in the general area of psychopathology. Although there will be an emphasis on publishing research which has adopted an experimental approach to describing and understanding psychopathology, the journal will also welcome submissions that make significant contributions to knowledge using other empirical methods such as correlational designs, meta-analyses, epidemiological and prospective approaches, and single-case experiments. Theoretical and review articles addressing significant issues in the description, aetiology, and treatment of psychopathologies are also welcome.

Toegang the Journal of Experimental Psychopathology

Trial tot 31-12-2012