Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Meet the University of Groningen in Medan!

02 november 2012

On Tuesday 6 November, the University of Groningen would like to welcome you at the European Higher Education Fair in Medan, Indonesia.

Do you want to learn more about the possibilities of studying and living in Groningen? At the EHEF fair, representatives of our University will be present to provide detailed information and answer any questions you might have. We're looking forward to seeing you there!

More information

Date: Tuesday, 6 November 2012
Location: Aryaduta Hotel Medan, Jl Kapten Maulana Lubis no.8 , Medan 20112
Time: 13.00 – 20.00
Admission: Free of charge
Registration: Registration is mandatory

More event information on the EHEF website


Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....