Visitatierapport: Excellent Onderzoek

05 november 2012

Het onderzoek van de Faculteit Wijsbegeerte over de periode 2005-2011 is beoordeeld door een internationaal samengestelde visitatiecommissie. De commissie schrijft in haar rapport:

"In most of the areas in which it has specialized, GRIPh is producing research that is cutting-edge by international standards."

Drie van de vier beoordeelde groepen hebben de hoogst mogelijke score behaald: op elk van de beoordelingscriteria is het onderzoek van deze groepen als "excellent" beoordeeld.

Lees het volledige rapport

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35