Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Mexico Studies Center ontvangt belangrijke boekdonatie van Mexicaanse ambassadeur

14 november 2012
XVIII Dia de Mexicanistas
XVIII Dia de Mexicanistas

Op 23 november aanstaande organiseert het Mexico Studiecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen voor de 18e maal de Día de Mexicanistas. Wetenschappers en diplomaten uit Mexico en Nederland zullen die dag spreken over ‘Mexico and the world: Foreign Policy and the Challenges of an Emergent Power’. Mexico speelt zowel economisch als politiek een steeds grotere rol op het wereldtoneel. Dit jaar is het land voorzitter van de G20. Bijzonder is dat de Mexicaanse ambassadeur in ons land, de heer Eduardo Ibarrola, een feestelijke boekdonatie zal doen aan het Mexico Studiecentrum.

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:47

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...