Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Mexico Studies Center ontvangt belangrijke boekdonatie van Mexicaanse ambassadeur

14 november 2012
XVIII Dia de Mexicanistas
XVIII Dia de Mexicanistas

Op 23 november aanstaande organiseert het Mexico Studiecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen voor de 18e maal de Día de Mexicanistas. Wetenschappers en diplomaten uit Mexico en Nederland zullen die dag spreken over ‘Mexico and the world: Foreign Policy and the Challenges of an Emergent Power’. Mexico speelt zowel economisch als politiek een steeds grotere rol op het wereldtoneel. Dit jaar is het land voorzitter van de G20. Bijzonder is dat de Mexicaanse ambassadeur in ons land, de heer Eduardo Ibarrola, een feestelijke boekdonatie zal doen aan het Mexico Studiecentrum.

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:47

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...