Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Mexico Studies Center ontvangt belangrijke boekdonatie van Mexicaanse ambassadeur

14 november 2012
XVIII Dia de Mexicanistas
XVIII Dia de Mexicanistas

Op 23 november aanstaande organiseert het Mexico Studiecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen voor de 18e maal de Día de Mexicanistas. Wetenschappers en diplomaten uit Mexico en Nederland zullen die dag spreken over ‘Mexico and the world: Foreign Policy and the Challenges of an Emergent Power’. Mexico speelt zowel economisch als politiek een steeds grotere rol op het wereldtoneel. Dit jaar is het land voorzitter van de G20. Bijzonder is dat de Mexicaanse ambassadeur in ons land, de heer Eduardo Ibarrola, een feestelijke boekdonatie zal doen aan het Mexico Studiecentrum.

Meer informatie over het programma van de Mexicanistendag op 23 november.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.