Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Successful visit of DNB president Klaas Knot (video)

23 november 2012

Klaas Knot, President of the Dutch Central Bank was our guest last week. He is both professor and graduate of FEB and gave an interactive lecture for students. Afterwards he spectacularly opened the exhibition about Wim Duisenberg in the FEB building.Leadership Panel and Opening Duisenberg Exhibition
Leadership Panel and Opening Duisenberg Exhibition

"Groningen's strenght"

Klaas Knot is still closely connected to FEB, and looked back on his Groningen education: "It's safe to say that without my Groningen degree I would never have ended up in the jobs I have. And I still use the knowledge I aquired on a daily basis. Combining economic theory with translation into policy has always been "Groningen's" strength."

Duisenberg Exhibition

In 2010, the renewed Faculty Building was officially renamed to Duisenberg Building, to honour FEB's famous alumnus Wim Duisenberg. The exposition in the staircase of the building represents his life and career. Like Klaas Knot now, Duisenberg was also president of DNB.

See the impression of the whole Duisenberg Exhibition at the FEB

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 15:02

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...