Veel belangstelling voor webklassen: schrijf je nu in

11 oktober 2012

Inschrijvingen

Bij bijna alle webklassen is nog ruimte voor aanmeldingen, maar wees er snel bij want sommige bereiken al snel het maximale deelnemersaantal. Zo is bij de webklas geneeskunde inmiddels het maximale aantal deelnemers van 100 bereikt.

Bij de webklassen van populaire studies als Internationale Betrekkingen en Internationale Organisaties en International Business is nog volop ruimte. Nieuw is dit jaar een webklas Geschiedenis. Iedereen weet wat geschiedenis is, maar wat houdt het in om dat te studeren? Ook nieuw is de webklas voor Ruimtelijke Wetenschappen. Deze biedt een unieke kans voor scholieren om zich op een studie in deze richting voor te bereiden.

Wat is een webklas?

Een webklas is een door de RUG gemaakte cursus in Nestor (een elektronische leeromgeving) voor scholieren uit 5 en 6 vwo. Je kunt in zo’n cursus in ongeveer 10 uren (studielasturen) kennismaken met een wetenschappelijke studie door teksten te lezen, opdrachten te maken en met elkaar en de docent te discussiëren. De cursus duurt vier weken. Iedere week neem je stof door en maak je opdrachten.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 12:59