Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Career Services 'Next'

09 oktober 2012

De Rijksuniversiteit Groningen wil jou samen met verschillende andere organisaties de kans geven je (studie)loopbaan een impuls te geven. Via 'NEXT' kun je vanaf 9 oktober 2012 in zaal 123 op de 1e etage van de UB deelnemen aan verschillende activiteiten op het gebied van (studie)loopbaanontwikkeling. Voorbeelden: cv check, tips & tricks bij het solliciteren en workshop 'De klik' voor een goede eerste indruk.

Op www.talentcareercenter.nl vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Alle activiteiten vinden plaats in de UB, voor sommige activiteiten moet je je aanmelden, en enkele activiteiten kosten geld.

Laatst gewijzigd:13 april 2018 11:10
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...