Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Career Services 'Next'

09 oktober 2012

De Rijksuniversiteit Groningen wil jou samen met verschillende andere organisaties de kans geven je (studie)loopbaan een impuls te geven. Via 'NEXT' kun je vanaf 9 oktober 2012 in zaal 123 op de 1e etage van de UB deelnemen aan verschillende activiteiten op het gebied van (studie)loopbaanontwikkeling. Voorbeelden: cv check, tips & tricks bij het solliciteren en workshop 'De klik' voor een goede eerste indruk.

Op www.talentcareercenter.nl vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Alle activiteiten vinden plaats in de UB, voor sommige activiteiten moet je je aanmelden, en enkele activiteiten kosten geld.

Laatst gewijzigd:27 mei 2015 09:10
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws