Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Programma interacademiale leerproblemen (NVIAL) 2012 bekend

08 oktober 2012
Het programma voor de interacademiale leerproblemen 2012 (29-30 oktober in GMW) is nu bekend en de online aanmelding voor bijwonen van de interacademiale staat open, zie Interacademiale 2012. Tijdens de interacademiale presenteren voornamelijk jonge onderzoekers over orthopedagogisch onderzoek naar leerproblemen, waaronder ook dit jaar weer veel aandacht voor dyslexie.
De interacademiale is bedoeld als samenwerking tussen de verschillende opleidingen orthopedagogiek met een sectie gericht op leerproblemen. Vooral dag 1 (29 oktober) is open voor deelname vanuit heel GMW, dwz medewerkers en studenten met interesse in lopend onderzoek naar leerproblemen; dag 2 heeft een besloten karakter en is vooral bedoeld voor onderzoekers werkzaam binnen de orthopedagogiek.
De interacademiale leerproblemen wordt jaarlijks georganiseerd, dit jaar door de opleiding Orthopedagogiek (sectie leer- en onderwijsproblemen) van de RUG.
Laatst gewijzigd:03 mei 2017 14:06

Meer nieuws