Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

UK students going Dutch

08 oktober 2012

The rising tuition fees in England motivate many young British to study abroad. Mainly due to the University of Groningen's excellent international reputation -89th position in the Times Higher Education world rankings 2012- affordable tuition fees and over a 100 English taught degree programmes to choose from, coming to Groningen is an attractive option for an increasing number of British students.

ITV news has made an item on 'Brits Abroad', reporting on their positive experiences with the Netherlands and the University of Groningen in particular. You can View this item on the ITV website.

ITV news report
ITV news report
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:34

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....