Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ruurd van der Meer behaalt tweede prijs in de Rachel Carson-competitie

11 oktober 2012

Ruurd van der Meer heeft op 10 oktober de tweede prijs behaald in de Rachel Carson-scriptiecompetitie van de Vereninging voor Milieuprofessionals, met zijn studie over ballastwater management. De eerste prijs is gewonnen door Renske den Exter van de Universiteit Wageningen voor haar studie Climate policy in Dutch municipalities -organisation, policy, implementation and performance. Haar scriptie is te downloaden op de website van Wageningen.

De Wetenschapswinkels feliciteren Van der Meer en Den Exter van harte met hun prijzen!

 

Bekijk ook het nieuwsbericht naar aanleiding van de nominatie van Ruurd van der Meer, samen met het artikel dat hij schreef.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41

Meer nieuws

 • 21 september 2018

  Heike Kamerlingh Onnes-leerstoel en Rudi Drent-leerstoel voor Groningse professoren

  Twee hoogleraren aan de Groningse Faculty of Science and Engineering worden geëerd met een vernoemde leerstoel vanwege hun opmerkelijke, internationaal erkende bijdragen aan de wetenschap. Aan prof.dr. Bart van Wees wordt de Heike Kamerlingh Onnes-leerstoel...

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...