Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Ruurd van der Meer behaalt tweede prijs in de Rachel Carson-competitie

11 oktober 2012

Ruurd van der Meer heeft op 10 oktober de tweede prijs behaald in de Rachel Carson-scriptiecompetitie van de Vereninging voor Milieuprofessionals, met zijn studie over ballastwater management. De eerste prijs is gewonnen door Renske den Exter van de Universiteit Wageningen voor haar studie Climate policy in Dutch municipalities -organisation, policy, implementation and performance. Haar scriptie is te downloaden op de website van Wageningen.

De Wetenschapswinkels feliciteren Van der Meer en Den Exter van harte met hun prijzen!

 

Bekijk ook het nieuwsbericht naar aanleiding van de nominatie van Ruurd van der Meer, samen met het artikel dat hij schreef.

Laatst gewijzigd:05 april 2019 12:12

Meer nieuws

 • 17 oktober 2019

  iGEM 2019: Team Groningen ontwikkelt een biologische QR-code

  Het team heeft een protocol ontwikkeld om gevoelige informatie via een biologische QR-code te delen.

 • 14 oktober 2019

  Laten zien dat het kan

  Beiden zijn jonge hoogleraren scheikunde aan hetZernike Institute for Advanced Materials (ZIAM) en beiden kwamen ze in 2018 naar de RUG. Behalve dat ze nieuwe materialen ontwikkelen, hebben Moniek Tromp en Marleen Kamperman nog meer gemeen: ze treden...

 • 11 oktober 2019

  Down Under met Top Dutch (update)

  Na twee jaar hard werken stond het Groningse Top Dutch Solar Racing team zondag 13 oktober aan de start van de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Het team bestaat uit studenten van de Hanzehogeschool, de RUG en het Noorderpoort. Afgelopen...