Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ruurd van der Meer behaalt tweede prijs in de Rachel Carson-competitie

11 oktober 2012

Ruurd van der Meer heeft op 10 oktober de tweede prijs behaald in de Rachel Carson-scriptiecompetitie van de Vereninging voor Milieuprofessionals, met zijn studie over ballastwater management. De eerste prijs is gewonnen door Renske den Exter van de Universiteit Wageningen voor haar studie Climate policy in Dutch municipalities -organisation, policy, implementation and performance. Haar scriptie is te downloaden op de website van Wageningen.

De Wetenschapswinkels feliciteren Van der Meer en Den Exter van harte met hun prijzen!

 

Bekijk ook het nieuwsbericht naar aanleiding van de nominatie van Ruurd van der Meer, samen met het artikel dat hij schreef.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vervuiling leidt tot risico's voor Arctische ganzen

  Vervuiling van lucht, water en bodem kan verstrekkende gevolgen hebben voor dieren in poolgebieden. Een internationaal team onder leiding van Isabella Scheiber, Maarten Loonen en Jan Komdeur van de Rijksuniversiteit Groningen, met collega's van de universiteiten...

 • 30 november 2018

  NTU Singapore and UG sign Double Doctorate agreement

  The highly ranked Nanyang Technological University ( NTU ) in Singapore and the University of Groningen (UG) have signed a Collaborative Degree PhD Programme in Materials and Nanoscience/-engineering . This agreement allows for the co-supervision of...

 • 29 november 2018

  SLF Afstudeerprijs voor student Technische Bedrijfskunde

  Masterstudent Bram Klein Kranenbarg van de Rijksuniversiteit Groningen heeft de SLF Afstudeerprijs 2018 gewonnen. Hij nam het in de finale op tegen Collin Drent van de Technische Universiteit Eindhoven. De jury koos unaniem Bram Klein Kranenbarg als...