Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ruurd van der Meer behaalt tweede prijs in de Rachel Carson-competitie

11 oktober 2012

Ruurd van der Meer heeft op 10 oktober de tweede prijs behaald in de Rachel Carson-scriptiecompetitie van de Vereninging voor Milieuprofessionals, met zijn studie over ballastwater management. De eerste prijs is gewonnen door Renske den Exter van de Universiteit Wageningen voor haar studie Climate policy in Dutch municipalities -organisation, policy, implementation and performance. Haar scriptie is te downloaden op de website van Wageningen.

De Wetenschapswinkels feliciteren Van der Meer en Den Exter van harte met hun prijzen!

 

Bekijk ook het nieuwsbericht naar aanleiding van de nominatie van Ruurd van der Meer, samen met het artikel dat hij schreef.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41

Meer nieuws