Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Het online aanmeldsysteem voor het evenement Een-dag-student staat open!

24 september 2012

Tijdens de Eén Dag Student kruip je een dag in de huid van een student. Bij de opleiding van je keuze volg je een minicollege, doe je een practicum of werkcollege, en spreek je de studenten en docenten. Het programma is op de locatie van de opleiding dus je kunt gelijk de sfeer proeven en zien hoe je toekomstige studie-wereld eruitziet. Vaak wordt de dag afgesloten met een informele borrel of diner.

De EDS dagen zullen in november en december plaatsvinden. Meld je dus snel aan!

Mere informatie en aanmelding op: http://www.rug.nl/beta-studie/voorlichting/eendagstudent/index

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12

Meer nieuws

 • 15 februari 2019

  Groningse ingenieurs studeren straks af in Drachten

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) start in het collegejaar 2019-2020 met een masteropleiding Mechanical Engineering; oftewel werktuigbouwkunde. Prof. dr. ir. Jacquelien Scherpen, voorzitter van het Groningen Engineering Center (GEC) noemde het eerder...

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 05 februari 2019

  Master's programme in Nanoscience assessed as excellent for the 3rd time

  The Top Master's programme in Nanoscience has been assessed by an international peer review committee, organized by QANU, and their report has now been published and confirmed by the NVAO (Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders)...