Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Het online aanmeldsysteem voor het evenement Een-dag-student staat open!

24 september 2012

Tijdens de Eén Dag Student kruip je een dag in de huid van een student. Bij de opleiding van je keuze volg je een minicollege, doe je een practicum of werkcollege, en spreek je de studenten en docenten. Het programma is op de locatie van de opleiding dus je kunt gelijk de sfeer proeven en zien hoe je toekomstige studie-wereld eruitziet. Vaak wordt de dag afgesloten met een informele borrel of diner.

De EDS dagen zullen in november en december plaatsvinden. Meld je dus snel aan!

Mere informatie en aanmelding op: http://www.rug.nl/beta-studie/voorlichting/eendagstudent/index

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12

Meer nieuws

 • 23 april 2019

  Van paperclip tot patent

  Hoe kan het dat een albatros niet te pletter slaat als hij landt? Of dat zijn grote vleugels niet breken als gevolg van de luchtweerstand? Volgens de wetten van de aerodynamica zou je dat verwachten. Professor Eize Stamhuis heeft echter ontdekt dat...

 • 17 april 2019

  Waarom bliksem vaak meermaals inslaat

  In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, slaat bliksem vaak meermaals in, maar de reden waarom een bliksemkanaal ‘hergebruikt’ wordt, is tot nu toe onopgehelderd. Recentelijk heeft een internationaal onderzoeksteam onder leiding van de Rijksuniversiteit...

 • 16 april 2019

  Na vier decennia nog altijd actief

  Op 29 maart hield het Zernike Institute of Advanced Materials een afscheidsymposium ter ere van Jeff de Hosson, hoogleraar Technische Natuurkunde. De Hosson ging eind 2018 met emeritaat, maar hij werkt door. Hij zit namelijk nog steeds vol nieuwe ideeën...