Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Het online aanmeldsysteem voor het evenement Een-dag-student staat open!

24 september 2012

Tijdens de Eén Dag Student kruip je een dag in de huid van een student. Bij de opleiding van je keuze volg je een minicollege, doe je een practicum of werkcollege, en spreek je de studenten en docenten. Het programma is op de locatie van de opleiding dus je kunt gelijk de sfeer proeven en zien hoe je toekomstige studie-wereld eruitziet. Vaak wordt de dag afgesloten met een informele borrel of diner.

De EDS dagen zullen in november en december plaatsvinden. Meld je dus snel aan!

Mere informatie en aanmelding op: http://www.rug.nl/beta-studie/voorlichting/eendagstudent/index

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.