Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Bestrijding van verstekelingen in het zeemilieu

20 september 2012
Karin Ree van de Bèta Wetenschapswinkels heeft samen met twee collega's een artikel geschreven in Milieu Dossier. Het artikel gaat over niet-inheemse soorten in lokale zeeën: tussen 1900 en 2000 zijn er bijvoorbeeld in de Noordzee 150 niet-inheemse dieren aangetroffen. Deze invasie is een grote bedreiging voor de biodiversiteit en lever ook nog eens economische schade op. Hier kunt u het artikel lezen.
Laatst gewijzigd:05 april 2019 12:13

Meer nieuws

 • 14 oktober 2019

  Laten zien dat het kan

  Beiden zijn jonge hoogleraren scheikunde aan hetZernike Institute for Advanced Materials (ZIAM) en beiden kwamen ze in 2018 naar de RUG. Behalve dat ze nieuwe materialen ontwikkelen, hebben Moniek Tromp en Marleen Kamperman nog meer gemeen: ze treden...

 • 11 oktober 2019

  Gronings Solar Racing team van start in Australië

  Na twee jaar hard werken staat het Groningse Top Dutch Solar Racing team zondag 13 oktober aan de start van de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Het team bestaat uit studenten van de Hanzehogeschool, de RUG en het Noorderpoort. Afgelopen...

 • 11 oktober 2019

  Kick-off Young Science and Engineering Network (YSEN)

  Kick-off Young Science and Engineering Network (YSEN)