Onderzoek Geneeskunde en Volksgezondheid: Weerbaarheidstraining  voor mensen met een verstandelijke beperking

20 september 2012

Sociologiestudente Leoni van Schaik heeft voor de Wetenschapswinkel Geneeskunde en Volksgezondheid onderzoek gedaan naar weerbaarheidstrainingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze keek naar de invloed van verschillende factoren op de intentie van cliënten van NOVO (een Groningse zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking) om aan de weerbaarheidstraining van NOVO deel te nemen. Het hele rapport en de samenvatting zijn te downloaden.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41