Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Heruitgave van ‘Dermatological Preparations for the Tropics.’

20 september 2012

Apothekers in Nederland bereiden nog maar zelden zelf preparaten: dat is al snel te duur. In Afrika ligt die situatie anders, omdat standaard medicijnen daar relatief duur zijn. Veilige, effectieve en betaalbare preparaten voor huidziektes kunnen goed lokaal worden geproduceerd. Deze uitgave is bedoeld als gids voor de lokale, kleinschalige preparaten voor huidziektes in tropische omstandigheden.

Het eerste exemplaar van dit boek zal op 8 oktober worden uitgereikt aan de voorzitter van het African Pharmaceutical Forum. Lees hier het uitgebreide bericht van de Bètawinkel!

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:42
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 22 februari 2018

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...