Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Heruitgave van ‘Dermatological Preparations for the Tropics.’

20 september 2012

Apothekers in Nederland bereiden nog maar zelden zelf preparaten: dat is al snel te duur. In Afrika ligt die situatie anders, omdat standaard medicijnen daar relatief duur zijn. Veilige, effectieve en betaalbare preparaten voor huidziektes kunnen goed lokaal worden geproduceerd. Deze uitgave is bedoeld als gids voor de lokale, kleinschalige preparaten voor huidziektes in tropische omstandigheden.

Het eerste exemplaar van dit boek zal op 8 oktober worden uitgereikt aan de voorzitter van het African Pharmaceutical Forum. Lees hier het uitgebreide bericht van de Bètawinkel!

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:42
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...