Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Heruitgave van ‘Dermatological Preparations for the Tropics.’

20 september 2012

Apothekers in Nederland bereiden nog maar zelden zelf preparaten: dat is al snel te duur. In Afrika ligt die situatie anders, omdat standaard medicijnen daar relatief duur zijn. Veilige, effectieve en betaalbare preparaten voor huidziektes kunnen goed lokaal worden geproduceerd. Deze uitgave is bedoeld als gids voor de lokale, kleinschalige preparaten voor huidziektes in tropische omstandigheden.

Het eerste exemplaar van dit boek zal op 8 oktober worden uitgereikt aan de voorzitter van het African Pharmaceutical Forum. Lees hier het uitgebreide bericht van de Bètawinkel!

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:42

Meer nieuws

 • 16 november 2018

  Prof. dr. Dirk Slotboom wint FSE Teaching Award 2017

  Op de Education Day van de Faculty of Science and Engineering is de winnaar van de Faculty Teaching Award 2017 onthuld: prof. dr. Dirk Slotboom is verkozen tot FSE-docent van het jaar 2017.

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 14 november 2018

  De lift tussen leven en dood

  De celmembraan is de grens van het leven. Dit dunne vettige omhulsel houdt de inhoud van de cel bij elkaar. De transporteiwitten in die membraan zijn van levensbelang. Ze zorgen voor contact en uitwisseling met de buitenwereld. RUG-hoogleraar biochemie...