Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Special Indian Classical Dance performance in Groningen

16 augustus 2012

On 15 August, India celebrated the country's 66th Independence Day. For this this occasion, the Groningen Indian Students Association (GISA) is organizing cultural festivities on 18 August. For the first time ever in Groningen, there will be a special Indian classical dance performance. All international students are invited to come and see the performance!

GISA promotes the Indian culture and festivities in the Netherlands, and works to create a spirit of togetherness. It provides a showcase of India's rich cultural heritage in variety of cultural and social events. This festival will be an opportunity for all proud Indians to praise this auspicious day and for all other international students to enjoy the colorful Indian culture.

More information on the Classical Indian Dance performance

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....