Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUGlinks wordt 'Get it!'

31 augustus 2012

Het RUGlinks-icoontje (rood/blauw icoontje in de vorm van een magneetje) dat u vindt in databases zoals PsycINFO, wordt vervangen door een rood icoontje: 'Get it!'. Als u er met de muis overheen gaat ziet u de tekst: 'Check if we have the full text and get it'.
Laatst gewijzigd:06 maart 2017 16:59
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.