Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingscollege GLTC: Evert van Emde Boas

27 augustus 2012

Op donderdag 6 september 2012 opent Evert van Emde Boas (GLTC - Grieks) het collegejaar 2012-2013 met een lezing getiteld

         Euripides' Medea: "masculine hero" of echte vrouw?

Plaats: Harmoniegebouw, zaal 1312.0024

Tijd:     16.00 uur

Na afloop is er een borrel voor alle medewerkers en studenten van de opleiding.

Laatst gewijzigd:23 april 2018 13:53

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.