Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingscollege GLTC: Evert van Emde Boas

27 augustus 2012

Op donderdag 6 september 2012 opent Evert van Emde Boas (GLTC - Grieks) het collegejaar 2012-2013 met een lezing getiteld

         Euripides' Medea: "masculine hero" of echte vrouw?

Plaats: Harmoniegebouw, zaal 1312.0024

Tijd:     16.00 uur

Na afloop is er een borrel voor alle medewerkers en studenten van de opleiding.

Laatst gewijzigd:23 april 2018 13:53

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...