Afscheidscollege Rien Segers met symposium

31 augustus 2012

Twaalf dagen voor de verkiezingen in september stelt The Future of the Netherlands in the Asian Era, een internationaal symposium, de toekomst van Nederland centraal. Hierbij gaat het om de vraag hoe ons land sterker en competitiever uit de huidige financieel-economische crisis tevoorschijn kan komen. Het symposium focust op het verschuiven van de economische macht in de wereld van West naar Oost.

Keynote sprekers: o.m. Klaas Knot, President Nederlandsche Bank.

Datum: vrijdag 31 augustus 2012
Tijd: 15.00-17.30 uur, aansluitend receptie