Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Afscheidscollege Rien Segers met symposium

31 augustus 2012

 

Twaalf dagen voor de verkiezingen in september stelt The Future of the Netherlands in the Asian Era, een internationaal symposium, de toekomst van Nederland centraal. Hierbij gaat het om de vraag hoe ons land sterker en competitiever uit de huidige financieel-economische crisis tevoorschijn kan komen. Het symposium focust op het verschuiven van de economische macht in de wereld van West naar Oost.

Keynote sprekers: o.m. Klaas Knot, President Nederlandsche Bank.

 

Datum: vrijdag 31 augustus 2012
Tijd: 15.00-17.30 uur, aansluitend receptie
Plaats: Aula, Academiegebouw, Rijksuniversiteit Groningen
Voertaal: Engels
Aanmelding noodzakelijk: via www.dutchfuture.nl
Informatie: a.m.arendshorst@rug.nlm.t.m.segers@rug.nl

 

 

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.