Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitzending gemist? Professor Janka Stoker's commentaar op het RTL Premiersdebat

27 augustus 2012
FEB Vice-decaan en hoogleraar Leiderschap Janka stoker gaf aansluitend op het RTL "Premiersdebat" commentaar op het optreden, samen met Marco Pastors en Jeroen Pauw. Gespreksleider is Rick Nieman.

Hier kunt u de uitzending terugkijken.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...