Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitzending gemist? Professor Janka Stoker's commentaar op het RTL Premiersdebat

27 augustus 2012
FEB Vice-decaan en hoogleraar Leiderschap Janka stoker gaf aansluitend op het RTL "Premiersdebat" commentaar op het optreden, samen met Marco Pastors en Jeroen Pauw. Gespreksleider is Rick Nieman.

Hier kunt u de uitzending terugkijken.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...