Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuws over Write-N-Cite 4 voor MS Word 2007 en 2010

19 juli 2012

Onlangs is Write-N-Cite 4 for Windows 2007/2010 beschikbaar gekomen. In RefWorks kan deze via de Tools-knop worden geïnstalleerd.

Helaas blijkt de functionaliteit van deze versie van Write-N-Cite voor Windows zodanige problemen op te leveren dat het RefWorks-team van de RUG u afraadt om deze versie te installeren. Er moeten eerst nog essentiële verbeteringen worden aangebracht voordat wij het verantwoord achten u deze versie aan te bevelen en uit te rollen via het RUG-menu.

Wij raden onze (nieuwe) RefWorks gebruikers dan ook aan om vooralsnog niet over te stappen naar Write-N -Cite 4, maar te blijven werken met Write-N-Cite 111 voor Windows.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 16:46
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.