Nieuws over Write-N-Cite 4 voor MS Word 2007 en 2010

19 juli 2012

Onlangs is Write-N-Cite 4 for Windows 2007/2010 beschikbaar gekomen. In RefWorks kan deze via de Tools-knop worden geïnstalleerd.

Helaas blijkt de functionaliteit van deze versie van Write-N-Cite voor Windows zodanige problemen op te leveren dat het RefWorks-team van de RUG u afraadt om deze versie te installeren. Er moeten eerst nog essentiële verbeteringen worden aangebracht voordat wij het verantwoord achten u deze versie aan te bevelen en uit te rollen via het RUG-menu.

Wij raden onze (nieuwe) RefWorks gebruikers dan ook aan om vooralsnog niet over te stappen naar Write-N -Cite 4, maar te blijven werken met Write-N-Cite 111 voor Windows.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 16:46
printOok beschikbaar in het: English