Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Tijdschrift Nonlinear Dynamics, Psychology, and Life Sciences

13 juli 2012

Vanaf heden heeft de RUG volledige toegang tot het elektronische, multidisciplinaire tijdschrift Nonlinear Dynamics, Psychology, and Life Sciences. NDPLS is sinds 1997 het officiële tijdschrift van de Society for Chaos Theory in Psychology & Life Sciences, dat 4 keer per jaar verschijnt. In NDPLS worden artikelen gepubliceerd die inzicht geven in de fundamentele manieren waarop we non-lineaire fenomenen in de psychologie en in de sociale en biologische wetenschappen begrijpen, beschrijven, vormgeven en voorspellen.

Laatst gewijzigd:06 maart 2017 16:59
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.