Tijdschrift Nonlinear Dynamics, Psychology, and Life Sciences

13 juli 2012

Vanaf heden heeft de RUG volledige toegang tot het elektronische, multidisciplinaire tijdschrift Nonlinear Dynamics, Psychology, and Life Sciences. NDPLS is sinds 1997 het officiële tijdschrift van de Society for Chaos Theory in Psychology & Life Sciences, dat 4 keer per jaar verschijnt. In NDPLS worden artikelen gepubliceerd die inzicht geven in de fundamentele manieren waarop we non-lineaire fenomenen in de psychologie en in de sociale en biologische wetenschappen begrijpen, beschrijven, vormgeven en voorspellen.

Laatst gewijzigd:06 maart 2017 16:59
printOok beschikbaar in het: English