Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Check out the new Study in Holland website!

09 juli 2012

The new and improved Study in Holland website has been launched. It is now independent from the Nuffic site and gives even more information on the possibilities of studying in the Netherlands.

In addition to a large amount of useful information for students who are looking to study abroad in general, and in the Netherlands in particular, Study in Holland now features a set of handy tools to help you find what you are looking for. 
 
Go to the Study in Holland site and see for yourself! 
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...