Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Check out the new Study in Holland website!

09 juli 2012

The new and improved Study in Holland website has been launched. It is now independent from the Nuffic site and gives even more information on the possibilities of studying in the Netherlands.

In addition to a large amount of useful information for students who are looking to study abroad in general, and in the Netherlands in particular, Study in Holland now features a set of handy tools to help you find what you are looking for. 
 
Go to the Study in Holland site and see for yourself! 
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...