Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Check out the new Study in Holland website!

09 juli 2012

The new and improved Study in Holland website has been launched. It is now independent from the Nuffic site and gives even more information on the possibilities of studying in the Netherlands.

In addition to a large amount of useful information for students who are looking to study abroad in general, and in the Netherlands in particular, Study in Holland now features a set of handy tools to help you find what you are looking for. 
 
Go to the Study in Holland site and see for yourself! 
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...