Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Overlijdensbericht Wijbrandt van Schuur

27 juli 2012

Aan alle medewerkers van de faculteit GMW,
 
Vanochtend heeft ons een zeer bedroevend bericht bereikt. Wijbrandt van Schuur, tot voor kort uhd bij sociologie, is eergisteren (25-07-12) bij een verkeersongeval in de VS om het leven gekomen. Wijbrandt is vorig jaar augustus met pensioen gegaan na meer dan 35 jaar met hart en ziel te hebben bijgedragen aan het onderwijs en onderzoek van sociologie.
 
We zijn geschokt door dit bericht en zullen, in overleg met de directeuren van de vakgroep sociologie, namens de faculteit een bericht van medeleven doen uitgaan zodra we meer informatie hebben ontvangen van zijn familie. 

Namens het faculteitsbestuur,

Henk Kiers

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33

Meer nieuws