Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Overlijdensbericht Wijbrandt van Schuur

27 juli 2012

Aan alle medewerkers van de faculteit GMW,
 
Vanochtend heeft ons een zeer bedroevend bericht bereikt. Wijbrandt van Schuur, tot voor kort uhd bij sociologie, is eergisteren (25-07-12) bij een verkeersongeval in de VS om het leven gekomen. Wijbrandt is vorig jaar augustus met pensioen gegaan na meer dan 35 jaar met hart en ziel te hebben bijgedragen aan het onderwijs en onderzoek van sociologie.
 
We zijn geschokt door dit bericht en zullen, in overleg met de directeuren van de vakgroep sociologie, namens de faculteit een bericht van medeleven doen uitgaan zodra we meer informatie hebben ontvangen van zijn familie. 

Namens het faculteitsbestuur,

Henk Kiers

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...