Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lezen voor de lijst

Vervolgtraining op succesvol aanbod!
22 juni 2012

Zowel deelnemers als trainers zijn uitermate tevreden over de training Lezen voor de Lijst die afgelopen schooljaar heeft plaatsgevonden. Dat blijkt uit de grote inzet van de deelnemers, de kwaliteit van de werkstukken en het enthousiasme dat uit alle presentaties spreekt. De positieve evaluatie is reden tot continuering!

Vanaf oktober vindt daarom vervolgtraining B plaats in Utrecht.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...