Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Andreas Flache general co-chair of 4th International Conference on Social Science Informatics

26 juni 2012

Andreas Flache is general co-chair of 4th International Conference on Social Science Informatics - http://www.socinfo2012.com/

The International Conference on Social Informatics (SocInfo 2012) is an interdisciplinary venue for researchers from Computer Science, Informatics, Social Sciences and Management Sciences to share ideas and opinions, and present original research work on studying the interplay between socially-centric platforms and social phenomena.

The conference will be held in Lausanne, Switzerland, December 5-7, 2012. Co-chairs are Karl Aberer (EPFL Lausanne) and Andreas Flache (Department of Sociology - ICS, RuG). The call for papers is now open - http://www.socinfo2012.com/call-for-papers/

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 16 juli 2019

  13 Veni-subsidies voor jonge Groningse onderzoekers

  Dertien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het UMCG krijgen van NWO een Veni-subsidie in het kader van de Vernieuwingsimpuls. Een mooi resultaat; vorig jaar ontvingen twaalf Groningers een Veni. Veni-subsidies zijn bestemd voor...

 • 10 juli 2019

  Beving van Westerwijtwerd had impact in de wijde omgeving

  De aardbeving van Westerwijtwerd op 22 mei 2019 werd in de gemeenten Loppersum, het Hogeland en Groningen door een grote meerderheid van de bevolking gevoeld. Vrijwel niemand had direct na de beving acute hulp nodig. Wel stelt men kort na de beving...

 • 08 juli 2019

  Zeven RUG-projecten krijgen financiering via de NWA Ideeëngenerator

  De NWO heeft aan 37 out-of-the-box onderzoeksideeën financiering toegekend vanuit de Ideeëngenerator. Een belangrijk kenmerk van de projecten is een mogelijke maatschappelijke impact. Elk van de onderzoekers krijgt 50.000 euro beschikbaar om met samen...