Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Andreas Flache general co-chair of 4th International Conference on Social Science Informatics

26 juni 2012

Andreas Flache is general co-chair of 4th International Conference on Social Science Informatics - http://www.socinfo2012.com/

The International Conference on Social Informatics (SocInfo 2012) is an interdisciplinary venue for researchers from Computer Science, Informatics, Social Sciences and Management Sciences to share ideas and opinions, and present original research work on studying the interplay between socially-centric platforms and social phenomena.

The conference will be held in Lausanne, Switzerland, December 5-7, 2012. Co-chairs are Karl Aberer (EPFL Lausanne) and Andreas Flache (Department of Sociology - ICS, RuG). The call for papers is now open - http://www.socinfo2012.com/call-for-papers/

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 25 maart 2019

  Kentalis en Rijksuniversiteit Groningen verlengen samenwerking onderzoek doofblindheid

  Ieder mens heeft recht op een leven lang leren. Voor mensen met aangeboren doofblindheid is dat echter niet vanzelfsprekend. Daarom werd donderdag 21 maart jl. op een feestelijke manier stilgestaan bij de verlengde samenwerkingsovereenkomst tussen de...

 • 19 maart 2019

  Terugvalpreventie voor depressie

  Omdat de terugvalpercentages na herstel van een depressie hoog zijn, deed Nicola Klein promotieonderzoek naar hiaten in de kennis over terugvalpreventie bij depressie. Ze heeft zowel de klinische effectiviteit als de kosteneffectiviteit van verschillende...

 • 13 maart 2019

  Werkverstoringen schaden het welzijn van de werknemer

  Werkverstoringen zijn typische stressveroorzakers in de hedendaagse organisaties. Ze komen in diverse vormen zoals binnenkomende e-mails, telefoongesprekken, computerstoringen, collega's die advies vragen of langskomen voor een praatje. Uit een recent...