Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ciné Premières Scholierenmiddag: donderdag 1 november 2012

11 juni 2012

Noteer het vast in uw jaarplanning voor het nieuwe schooljaar: De scholierenmiddag rond het enige echte Franse filmfestival staat ook in 2012 weer op het programma.

Voor alweer de 7e keer organiseren het Institut Français en de Scholierenacademie van de Rijksuniversiteit Groningen i.s.m. ForumImages een leuk programma voor scholieren 5/6 vwo Frans en CKV. Leerlingen ontdekken de wereld van de Franstalige cinema en oriënteren zich op een mogelijke studie. Volg met uw leerlingen een hoor- en werkcollege en ga aansluitend naar een nieuwe film in het festival Ciné Premières!

Voor een indruk zie het programma van vorig jaar.

Meer informatie volgt…

Laatst gewijzigd:20 oktober 2016 14:52

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...