Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ciné Premières Scholierenmiddag: donderdag 1 november 2012

11 juni 2012

Noteer het vast in uw jaarplanning voor het nieuwe schooljaar: De scholierenmiddag rond het enige echte Franse filmfestival staat ook in 2012 weer op het programma.

Voor alweer de 7e keer organiseren het Institut Français en de Scholierenacademie van de Rijksuniversiteit Groningen i.s.m. ForumImages een leuk programma voor scholieren 5/6 vwo Frans en CKV. Leerlingen ontdekken de wereld van de Franstalige cinema en oriënteren zich op een mogelijke studie. Volg met uw leerlingen een hoor- en werkcollege en ga aansluitend naar een nieuwe film in het festival Ciné Premières!

Voor een indruk zie het programma van vorig jaar.

Meer informatie volgt…

Laatst gewijzigd:20 oktober 2016 14:52

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...