Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Join the Nuffic Neso pre-departure briefings

13 juni 2012

Are you planning to follow a Bachelor, Master or short course, or to study for a PhD in the Netherlands in the next academic year? If so, you are kindly invited to join the annual Nuffic Neso pre-departure briefings.

The pre-departure briefings will provide you with general information about living and studying in Holland. Alumni will be on hand to give practical and specific campus information.

Find the dates and locations for the the Nuffic briefings here, as well as links to the websites where you can register.  

So if you like to be extra prepared for your studies in the Netherlands, come to the Nuffic briefings!

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...