Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Junior Honours College 2012 vol

25 juni 2012

Het Junior Honours College Groningen dat volgende week wordt georganiseerd door de Scholierenacademie, is dit jaar overtekend. Er zijn 28 scholieren toegelaten om deel te nemen aan een attractief en uitdagend programma, dat op maandag 2 juli van start zal gaan.

Op woensdag 27 juni zal het definitieve programma bekend gemaakt worden. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: de Honours Scholieren zullen college krijgen van in ieder geval vijf verschillende hoogleraren en een practicum volgen op de Groninger snijzaal.

De snijzaal
De snijzaal
Laatst gewijzigd:07 april 2016 12:19

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....