Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jaarbericht 2011 is uit!

22 juni 2012

Het jaarbericht van de Wetenschapswinkels is uit. Hierin vindt u een selectie van de onderzoeken die in 2011 zijn uitgevoerd door de Wetenschapswinkels, worden nieuwe medewerkers voorgesteld en is overige informatie te vinden. Bekijk nu het jaarbericht!

 

Overigens is het ook mogelijk om een abonnement op onze Wetenschapswinkelcourant te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar tawi@rug.nl

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 23 februari 2018

  Kinderen met astma blijken aangepast dna te hebben

  Kinderen met astma blijken epigenetische, chemische veranderingen van hun dna te hebben. Op hun dna zijn nu 14 plekken vastgesteld, die samenhangen met astma. Het bijzondere is dat deze 14 plekken in de eerste 4 jaar van hun leven zijn veranderd. Deze...