Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Master the art of...cycling!

01 juni 2012
International student gets her bike
..

ESN-Groningen is offering a free cycling course to international students on the 10th of September. This course is a great way to learn about the Dutch traffic rules and enhance your basic riding skills.

To the Dutch, cycling is almost second nature. The Netherlands has 20 million bicycles for about 17 million people. So it's not surprising that us Dutchies get along fine in our busy bike-ridden traffic. For international students, however, it can be quite a challenge!

Be safer, sign up!

You can sign up for this course by sending an email to integration@esn-groningen.nl . Please mention your name and surname and the emailadress on which you would like to receive more information. It's good if you can bring a bike to the course, however, if you do not have a bike yet, this will not be a problem.

So if you wish to increase your mobility and experience the true Dutch way of transportation in a safe way, sign up now!

 

 

 

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...