Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Master the art of...cycling!

01 juni 2012
International student gets her bike
..

ESN-Groningen is offering a free cycling course to international students on the 10th of September. This course is a great way to learn about the Dutch traffic rules and enhance your basic riding skills.

To the Dutch, cycling is almost second nature. The Netherlands has 20 million bicycles for about 17 million people. So it's not surprising that us Dutchies get along fine in our busy bike-ridden traffic. For international students, however, it can be quite a challenge!

Be safer, sign up!

You can sign up for this course by sending an email to integration@esn-groningen.nl . Please mention your name and surname and the emailadress on which you would like to receive more information. It's good if you can bring a bike to the course, however, if you do not have a bike yet, this will not be a problem.

So if you wish to increase your mobility and experience the true Dutch way of transportation in a safe way, sign up now!

 

 

 

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...