Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Belangrijke mijlpaal bereikt voor ESA's Euclid Missie (c) ESA

20 juni 2012

ESA's nieuwste wetenschappelijke missie - de Euclid satelliet - heeft vandaag een belangrijke mijlpaal bereikt. De Euclid missie gaat het grootste mysterie in het heelal oplossen: donkere energie en donkere materie. Volledige constructie van de satelliet zal dit decennium gerealiseerd worden en lancering is gepland voor 2020. Lees meer»

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 15:16

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...