Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Er komt Grunneger Power uit het stopcontact

25 juni 2012
Het Dagblad van het Noorden besteedde zaterdag 23 juni op de voorpagina en ook elders in de krant aandacht aan de start van energiebedrijf Grunneger Power. De Groningse sociologie professor Frans Stokman is oprichter en voorzitter van Grunneger Power.
Wie mede-eigenaar van Grunneger Power wil worden en  gas en stroom wil betrekken van een lokaal en duurzaam energiebedrijf  kan kijken op de site www.grunnegerpower.nl
Grunneger Power keert geen winst uit aan een paar aandeelhouders maar aan al haar leden in de vorm van investeren in duurzame innovatie. Wonen in (provincie of stad) Groningen is niet nodig om deel te nemen. Voor een indicatie van de maandelijkse kosten zie hier .
Laatst gewijzigd:24 juni 2016 09:24

Meer nieuws