Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Er komt Grunneger Power uit het stopcontact

25 juni 2012
Het Dagblad van het Noorden besteedde zaterdag 23 juni op de voorpagina en ook elders in de krant aandacht aan de start van energiebedrijf Grunneger Power. De Groningse sociologie professor Frans Stokman is oprichter en voorzitter van Grunneger Power.
Wie mede-eigenaar van Grunneger Power wil worden en  gas en stroom wil betrekken van een lokaal en duurzaam energiebedrijf  kan kijken op de site www.grunnegerpower.nl
Grunneger Power keert geen winst uit aan een paar aandeelhouders maar aan al haar leden in de vorm van investeren in duurzame innovatie. Wonen in (provincie of stad) Groningen is niet nodig om deel te nemen. Voor een indicatie van de maandelijkse kosten zie hier .
Laatst gewijzigd:24 juni 2016 09:24

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...