Honoursstudenten presenteren werk op de Petrus Camper Finale

26 juni 2012

Op dinsdag 3 juli vindt tussen 14.00 -17.00 uur voor de eerste keer de Petrus Camper Finale plaats in het Academiegebouw. De Petrus Camper finale is het laatste onderdeel van de Petrus Camper Leergang, een van de verbredende onderdelen van het Honoursprogramma van de Rijksuniversiteit Groningen.

Derdejaars bachelor honoursstudenten van diverse faculteiten hebben ter afsluiting van het honoursprogramma workshops voorbereid waarin ze de resultaten van hun onderzoeksprojecten zullen presenteren in verschillende vormen (boek, film, discussie, spel, computerprogramma). Verder worden mini-colleges gegeven door diverse Honours-docenten en zijn er posterpresentaties. ’s Avonds krijgen deze studenten hun bul tijdens een feestelijke Honoursbuluitreiking.

U bent van harte welkom om 3 juli tussen 14 en 17 uur binnen te lopen in het Academiegebouw om met het werk van honoursstudenten kennis te maken.

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:46